Workshop – leer jezelf kennen

Elke opleiding die je bij Tana volgt, of het nou elektrotechniek is of peuterleidster, je doet mee aan een workshop. Deze workshop vindt plaats buiten de lessen van TANA. Je leert hier meer over jezelf en over je medestudenten.

Judith Sabajo, 21 jaar, opleiding creche en peuterleidster

Dames1 Workshop   leer jezelf kennen“Ik hoorde van Tana via een vriendin die ook de opleiding zou volgen en zag een advertentie in de krant. Ik zat in mijn examen jaar van LBGO AI stream en zag er tegenop om nog de lange weg te volgen via IMEO of CPI, voor mij was een korte gerichte vakopleiding nodig waar ik veel beter in pas. Tana blijkt echt een goede keuze te zijn geweest. Na 2 weken les, mochten we een driedaagse workshop volgen. Deze workshop heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn vorming. Ik heb ontdekt hoe met gevoelens om te gaan, zelfstandig te zijn, terwijl ik dacht dat ik dat al wist, ontdekken wat je zelf kan, hoe je goed kan communiceren. Echt heel goed, en dat allemaal op zo een leuke manier. Ik ga zeker de B opleiding volgen.”

 

Danielle Derby, 23 jaar, opleiding creche en peuterleidster

dames2 Workshop   leer jezelf kennenIk wilde een oppashuis beginnen en kwam toen aan informatie over Tana. De bedoeling van de workshop was om vooral elkaar beter te leren kennen, met anderen goed om te gaan, maar ook jezelf te leren kennen. Dit hebben we geleerd door onder andere verschillende spelletjes samen te doen onder begeleiding van de leiders van Tana. We hebben ook  een toneel bedacht en gespeeld. Het heeft de eenheid tussen ons allemaal heel erg versterkt. Persoonlijk heb ik geleerd om meer ruimte aan anderen te geven, dat zij ook hun mening kunnen uiten, dat ik beter heb leren luisteren. Het was een groot verschil toen we na de workshop weer naar les kwamen  Een hechte eenheid en sowieso steunen we elkaar, niemand mag uitvallen, we willen met zijn allen het examen halen.